Kilpailijoista

Vaikka olemmekin artikkeleissamme varoitelleet Big Brother -kilpailuun osallistumisen vaaroista, niin nyt on aika esitellä myös henkilöitä, joka ovat ponnistaneet Big Brotherin ansiosta entistä suurempaan julkisuuden valokeilaan. Tässä artikkelissa kerromme ensin, mitä Courtney Actille kuuluu Big Brother -kisan jälkeen ja millaisia tulevaisuudensuunnitelmia hänellä on. Tämän jälkeen esittelemme vastaavan esimerkin Suomesta. Suomessa vastaava esimerkki Big Brother -sarjasta julkisuuteen ponnahtaneesta ja osallistumista monin tavoin hyödyntäneestä henkilöstä on Niko Nousiainen, jonka nykytilanteesta kerromme artikkelin loppupuolella. Mitä Nikolle kuuluu nyt? Lue artikkelimme ja ota selvää!

Courtney Act haaveilee Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistumisesta

Big Brother -tähden Courtney Actin into tosi-tv-ohjelmia kohtaan ei näytä laantuneen Big Brotherin myötä. Itseasiassa näyttää käyneen päinvastoin. Courtney Act haaveilee nimittäin osallistuvansa seuraavaksi Tanssii tähtien kanssa -tanssikisaan – eikä millätahansa tavalla, vaan hänen agendanaan on osallistua kisaan samaa sukupuolta edustavan tanssiparin kanssa.

Tämä olisi ensimmäinen kerta Tanssii tähtien kanssa -ohjelman historian aikana, kun kisaan osallistuisi tanssipari, jonka molemmat tanssijat olisivat samaa sukupuolta. Drag-esiintyjänä tunnetuksi tullut Big Brother -tähti aikoo siis vavisuttaa tanssiohjelman rajoja oikein kunnolla! Kuten jo toisessa artikkelissa totesimmekin, voi Big Brother olla parhaimmillaan kilpailijoille keino tuoda esiin omia agendojaan ja Courtney Act, oikealta nimeltään Shane Jenek, on huomannut tämän mahdollisuuden ja tarttunut siihen.

Hän kertoo itse, että toivoisi voivansa osallistua tanssikisaan Courtneyn hahmossa miesparin kera. Lisäksi hän toivoo, että voisi kisan puolivälissä riisua Courtneyn hahmon pois päältään ja tulla esiin omana itsenään eli Shanena. Tällöin hän tanssiparista tulisi miespari. Ehdotus on herättänyt runsaasti keskustelua ja joidenkin mielestä sitä voidaan pitää absurdina.

Niko Nousiainen on todellinen Big Brother Finland -tähti, joka on hyödyntänyt kisaan osallistumistaan monin tavoin

Suomessa Big Brotherin myötä erityisen suosituksi tullut Niko Nousiainen on Big Brother -tähti, joka on todellakin onnistunut hyödyntämään sitä, että hän osallistui Big Brother -kisaan. Voidaan jopa kysyä, olisiko Niko Nousiainen lainkaan julkisuudessa ilman kisaan osallistumista. Kun Instagramissa julkaistua kuvaa katsoo nyt, 10 vuotta myöhemmin, on parivaljakkoa vaikea tunnistaa kuvasta. Aika on vaikuttanut myös Nikoon, vaikka hän vielä nykyäänkin paistattelee parrasvaloissa.

Hänelle Big Brother -kilpailu toimi ponnahduslautana julkisuuteen ja auttoi työllistämään itsensä julkisuuden henkilönä. Ponnahduslaudan antama ponnistusvoima on näyttänyt kantavan Nikoa näihin päiviin asti. Uransa aikana Niko Nousiainen on päässyt muun muassa jakamaan Venla-gaalan palkinnon yhdessä Sauli Koskisen kanssa. Tämä on ollut ilmeisesti Nikolle erityisen tärkeä hetki, sillä hän fiilistelee asiasta Instagram-tilillään vielä tammikuussa 2018 eikä tilaisuuden nostalgisuutta voi toki kieltää! Oikeastaan tilaisuus kuvaa erityisen hyvin sitä, miten Niko onkaan onnistunut hyödyntämään Big Brotherin mukanaan tuomaa julkisuutta. Ilman Big Brotheria Nikoa tuskin olisi nähty Venla-gaalan palkintojenjakajana.

Niko Nousiainen on tullut tunnetuksi myös suhdekiemuroistaan. Hänen ja Sofia Bélorfin suhde on ollut melkoista on/offia ja ylä- sekä alamäkeä. Vuonna 2017 Niko kertoi avoimesti tulevasta avioerostaan ja siitä, kuinka hän valmistautui sinkkuelämään sisustamalla uutta kotiaan, jonka löytäminen oli vienyt tovin. Big Brotheriin Niko osallistui vuonna 2007, mutta hänen tosi-tv-uransa ei suinkaan jäänyt siihen, vaan hänet on nähty myös Big Brotherin jälkeen monissa tv-ohjelmissa. Eräs tunnetuimmista Nikon esiintymisistä Big Brotherin jälkeen liittyy hääteemaan, sillä Niko esiintyi Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmassa. Puolisonsa Sofian kanssa Niko esiintyi Tavallista elämää -sarjassa.Voisikin sanoa, että Niko elää julkisuudesta!

Aikaisemmassa artikkelissa varoittelimme tosi-tv:n mukanaan tuomasta julkisuudesta sekä siihen liittyvistä negatiivisista asioista. Miten Niko on onnistunut pärjäämään tämän julkisuuden kanssa? Ehkäpä yksi Nikon suurimmista salaisuuksista on se, että omien sanojensa mukaan hän ei lue netin keskustelupalstoille hänestä jätettyjä kommetteja, koska tietää, että näiden palstojen ilmapiiri on usein perin negatiivinen. Tämä päätös on saattanut auttaa Nikoa kestämään julkisuuden paineita.